Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

15% på första köpet! Använd kod: FIRST15

Varför pratar alla om NAD+ just nu?

Har du hört talas om NAD+? Ämnet som många pratar om just nu. Här är fem anledningar varför det kan vara för dig.

1. NAD+: EN CENTRAL MOLEKYL FÖR ÅLDRANDE

Ju äldre vi blir, desto mer ömtåliga blir våra kroppar. Men få vet att en av de främsta orsakerna till detta är den gradvisa minskningen av NAD+ nivåerna i våra celler. NAD+ är en livsviktig molekyl som spelar flera avgörande roller i vårt biologiska system. När NAD+ nivåerna sjunker försvagas våra celler, vilket gör oss mer mottagliga för åldersrelaterade sjukdomar och försämrad hälsa. Denna nedgång av NAD+ är en naturlig och oundviklig process i livet. Dock visar ny forskning att det kan vara möjligt att bromsa ner denna process och kanske till och med vända den.

2. MENTAL KLARHET OCH SKÄRPA

En stor fördel med ökade NAD+-nivåer är den mentala klarhet som många upplever. NAD+ stödjer energiproduktion i hjärnan, främjar cellförnyelse, påverkar neurotransmitterfunktionen och skyddar hjärnan mot åldrande. Genom att bibehålla hälsosamma nivåer av NAD+ kan vi bevara vår kognitiva förmåga och behålla klarhet och skärpa i tanken.

3. ENERGI OCH VITALITET

Genom att boosta cellulär energiproduktion och öka produktionen av ATP, kroppens eget energikraftverk, ger NAD+ en rejäl energikick. Resultatet? Ökad vitalitet, energi och övergripande välbefinnande.

4. HUDHÄLSA

NAD+ viktigt för cellulär energiproduktion i huden, vilket bidrar till att upprätthålla en frisk och levande hud. Det hjälper också till att stödja cellförnyelse och reparation, vilket är avgörande för att bevara en ungdomlig och strålande hud.

5. VIKTKONTROLL

Genom att öka nivåerna av NAD+ kan kroppens ämnesomsättning förbättras, vilket resulterar i en ökad förmåga att bränna kalorier och fett genom cellulär energiproduktion och reglering av ämnesomsättningen.

“NAD is a molecule in the body we need for life. But the problem we've seen is that the levels decline as we get older."

— Dr. David Sinclair

Vad våra kunder säger

"Med Nexus får jag den där extra energin och boosten till och under träningspass. Min återhämtning är bättre och likaså mitt immunförsvar. Vill du känna dig pigg och alert så är det Nexus du ska äta!!!"

Caroline B.

Verified Buyer

"Efter ca 2 månader med Nexus märkte jag att jag kunde böja mig lägre och lägre och till och med belastning. Jag kan springa igen, vilket jag inte kunnat på 2 år. Jag ändrade ingenting annat i vare sig träning, kost eller andra kosttillskott under denna tid. Min läkare har tagit bort mig från operationslistan för knät och är inte i behov av operation längre, tack vare Nexus."

Amanda L.

Verified Buyer

Piggare, starkare, klarare i huvudet.

Ulla M.

Verified Buyer

Upplev en ny nivå av livskraft med förbättrad energi, uthållighet, mental skärpa och stöd för hälsosamt åldrande.

Engångsköp - Nexus

550,00kr

18,33kr Per Dag

Testa Nexus:

30 kapslar 

Skickas en gång

Mest Populär:

Single prenumeration

490,00kr 550,00kr

16,33kr Per Dag

Bäst för dig som vill starta en ny hälsosam rutin:

Upplev de långsiktiga fördelarna med Nexus

Levereras per månad. Pausa eller avbryt när du vill.

10% rabatt på varje månad

Kostnadsfri gåva på köpet

60-dagar nöjdhetsgaranti

Bäst Värde:

Dubbel Prenumeration

930,00kr 1100,00kr

15,5kr Per Dag

Bäst för två dagliga användare:

60 serveringar av NEXUS

Levereras per månad. Pausa eller avbryt när du vill.

Ge hela hushållet de långsikta fördelarna med NEXUS

Kostnadsfri gåva på köpet

60-dagar nöjdhetsgaranti

Få 15% rabatt på ditt första köp

Använd kod: FIRST15