Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Ge Nexus i julgåva! 15% rabatt på engångsköp eller de första 3 månaderna. Ange kod "FIRST15" i kassan.

PERFEKTA JULKLAPPEN

Superboost på cellnivå.

Experter inom området använder NAD+ för att motverka åldrandet, öka energinivåerna och upprätthålla en optimal fysisk balans. Men vad är NAD+ egentligen och vad driver dess ökande popularitet?

Vad är NAD+ och varför är det så viktigt?

NAD+ är en nyckelmolekyl i varje cell i kroppen och spelar en central roll i flera processer, inklusive energiproduktion och hälsan hos våra mitokondrier - cellens energifabriker, ansvariga för att generera den energi som behövs för att driva kroppens funktioner. Dock är NAD+ inte obegränsat tillgängligt i kroppen. Faktum är att dess nivåer minskar med åldern, och redan vid 40 års ålder har vi bara hälften kvar av våra ungdomliga NAD+ nivåer. Studier visar att denna nedgång kan ha en påverkan på vår hälsa och vitalitet. Läs mer


 • NAD+ är nyckeln till cellulär energi.

 • NAD+ spelar en kritisk roll i över 500 biokemiska processer i kroppen.

 • NAD+ är essentiell för mitokondriernas hälsa.

 • NAD+-nivåerna minskar när vi åldras.

 • Höjda nivåer av NAD+ kan främja hälsan och åldrandeprocessen.

“NAD+ is a molecule found in all living cells and is critical for regulating cellular aging.”

"Declining NAD+ disrupts nuclear-mitochondrial communication in aging."

"Want Longer Life & More Energy? Check Out NAD+"

Det närmaste vi har kommit en källa till ungdom.

Även om det ännu inte finns någon vetenskapligt bevisad källa av evig ungdom, och forskningen ännu inte har upptäckt ett livslängdselixir som tål medicinsk granskning, anser en grupp forskare att de närmar sig en lösning. Detta tack vare molekylen NAD+, som har blivit alltmer central i den samtida forskningen kring åldrande och cellmetabolism. Dess unika roll som en hjälpmolekyl i cellens kemiska energiomvandlingar, gör det till en viktig del i cellens energiproduktion och överlevnad. "NAD+ is the closest we've gotten to a fountain of youth," säger Dr. David Sinclair, professor i genetik vid Harvard Medical School. 

NAD+ minskar med åldrande.

När vi åldras minskar NAD+ i kroppen med omkring 50% varje 20:e år. Denna nedgång har fått forskare att identifiera metoder för att återställa nivåerna. Alternativ som utforskas sträcker sig från livsstilsval som kallbad, fasta, kalorirestriktion och högintensiv intervallträning, till mer direkt inverkande lösningar som NAD+ föregångare. Bland dessa framstår Nikotinamidribosid (NR) och NMN som särskilt lovande, med dokumenterad förmåga att effektivt höja NAD+ nivåerna och därigenom potentiellt motverka åldersrelaterade effekter.

Tre fördelar med Nexus.

Komplett NAD+ booster.

Nexus är mer än bara en NAD+-förstärkare; det är en helhetslösning för din hälsa. Med en unik blandning av fyra samverkande ingredienser ökar Nexus effektivt och säkert kroppens NAD+-nivåer. Detta gör Nexus till en av de mest kompletta produkterna på marknaden för att stödja cellulär hälsa och energimetabolism.

Förankrad i den senaste forskningen.

Vetenskapen står aldrig stilla, och det gör inte Nexus heller. Vi är engagerade i kontinuerlig forskning och produktutveckling. När nya forskningsrön publiceras, uppdaterar vi vår produkt för att alltid erbjuda den mest effektiva NAD+-boostern på marknaden.

Testad kvalitet och säkerhet.

Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet. Alla våra ingredienser genomgår rigorösa 3-partstester innan produktion. Detta garanterar att Nexus alltid håller högsta möjliga kvalitet, för din trygghet och välbefinnande.

 • "NAD+ är det närmaste vi har kommit en källa av ungdom. Det är en av de viktigaste molekylerna för att liv ska kunna existera."


  Dr. David Sinclair, Professor i genetik vid Harvard Medical School och en av pionjärerna inom åldrande och biologi.

 • "NAD+ är inte bara en energiindikator i cellen; det är en nyckelfaktor i regleringen av cellens metabolism och livskraft."


  Dr. Charles Brenner, Professor och ansvarig för Department of Biochemistry vid University of Iowa, känd för att ha identifierat Nikotinamidribosid (NR) som en NAD+ föregångare.

Upplev en ny nivå av livskraft med förbättrad energi, uthållighet, mental skärpa och stöd för hälsosamt åldrande.

Engångsköp - Nexus

550,00kr

Testa Nexus:

En månadsförbrukning.

Skickas en gång.

15% rabatt - ange kod: "FIRST15" i kassan.

MEST POPULÄR:

Enkel prenumeration

490 kr 550,00kr

15% extra rabatt de första tre månaderna - ange kod: "FIRST15" i kassan.

Bäst för dig som vill starta en ny hälsosam rutin:

Upplev de långsiktiga fördelarna med Nexus.

Levereras varje månad. Pausa eller avbryt när du vill.

60-dagar nöjdhetsgaranti.

15% extra rabatt de första tre månaderna - ange kod: "FIRST15" i kassan.

BÄST PRIS:

Dubbel prenumeration

930 kr 1100,00kr

15% extra rabatt de första tre månaderna - ange kod: "FIRST15" i kassan.

Bäst för två användare:

60 dagsdoser av Nexus.

Levereras varje månad. Pausa eller avbryt när du vill.

60-dagar nöjdhetsgaranti.

15% extra rabatt de första tre månaderna - ange kod: "FIRST15" i kassan.

Vad säger våra kunder?

"Med Nexus får jag den där extra energin och boosten till och under träningspass. Min återhämtning är bättre och likaså mitt immunförsvar. Vill du känna dig pigg och alert så är det Nexus du ska äta!!!"

Caroline B.

Verified Buyer

"Efter ca 2 månader med Nexus märkte jag att jag kunde böja mig lägre och lägre och till och med belastning. Jag kan springa igen, vilket jag inte kunnat på 2 år. Jag ändrade ingenting annat i vare sig träning, kost eller andra kosttillskott under denna tid. Min läkare har tagit bort mig från operationslistan för knät och är inte i behov av operation längre, tack vare Nexus."

Amanda L.

Verified Buyer

Piggare, starkare, klarare i huvudet.

Ulla M.

Verified Buyer

Mathias Lobendahl

VD & Grundare Lifeseeds

"Min resa från utbrändhet ledde mig till NAD+, en omvandling jag nu vill göra möjlig för alla."