Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Förvandla ditt 2024 med Nexus! Säkra 15% rabatt på de första 3 månaderna eller på ett engångsköp. Ange 'FIRST15' i kassan.

FEEL GOOD

Superboost på cellnivå.

Varför Nexus?

Mathias Lobendahl, vår grundare, upplevde extrem utmattning, en kris som ledde honom på en resa för att återfå sitt välmående. Under sin återhämtning upptäckte han molekyler som kunde höja kroppens NAD+ nivåer och återställa hans energi. Resultaten var så slående att han inspirerades till att skapa sitt eget märke baserat på dessa upptäckter. Idag är konceptet att höja NAD+ nivåer ett hett ämne bland ledande forskare, som ser det som en nyckel till ett hälsosamt åldrande.


  • NAD+ är nyckeln till cellulär energi.

  • NAD+ spelar en kritisk roll i över 500 biokemiska processer i kroppen.

  • NAD+ ger en bättre och snabbare återhämtning.

  • NAD+-nivåerna minskar när vi åldras.

  • Höjda nivåer av NAD+ kan främja hälsan och åldrandeprocessen.

1

Mathias fick livskraften tillbaka.

Mathias Lobendahl, vår grundare, var en gång på toppen som företagsledare och helikopterpilot, men hans hälsa föll offer för hans framgångsdriv. En hälsokris som påverkade hans förmåga att flyga blev en ögonöppnare. Detta ledde Mathias på en upptäcktsresa inom biohacking och åldrandets vetenskap, där han studerade NAD+ och dess effekter. Genom att utforska och använda ett spektrum av molekyler, genomgick han en omvandling som inte endast resulterade i fysisk återhämtning utan också i en markant ökning av mental klarhet och förnyad livskraft.

2

Christoffer fick bättre återhämtning.

Med åldrandet minskar NAD+-nivåerna, påverkandes av olika faktorer. Att förstå denna nedgång och utforska sätt att öka NAD+ är avgörande för en hälsosam livsstil. Efter cirka 2 månader upplevde Christoffer en bättre återhämtning efter sina träningspass. Testa Nexus och upptäck hur Nexus kan vara lösningen för att bibehålla vitalitet och välmående över tiden.

3

Max: Från trött till energifylld.

För Max var trötthet en daglig kamp innan Nexus. Efter att ha provat Nexus upplevde han en märkbar återhämtning i energi och vitalitet. Genom att använda Nexus höjer du dina NAD+ nivåer, vilket har associerats med fördelar såsom:


- Ökad styrka och energi

- Optimerad produktivitet

- Stöd för hjärta och kärl

- Främjande av ämnesomsättningen

- Skärpt mental fokus

4

NAD+ i forskningens fokus.

Den framstående forskaren David Sinclair betonar starkt betydelsen av att öka NAD+ nivåerna, speciellt inom ramen för åldrande och hälsosam åldrande. Sinclair, välkänd för sin forskning vid Harvard University, lyfter fram NAD+ som en nyckelkomponent för att förbättra livskvaliteten under åldrandet och har dedikerat sig åt att utforska dess fördelar.

5

Utforska Nexus riskfritt.

Ingen kompromiss, inga tvivel. Med fullständig tillförsikt står vi bakom Nexus och vågar erbjuda dig vår 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Ge produkten 60 dagar för att låta dess potential blomstra. Om du av någon anledning inte känner dig nöjd, står vi redo att återbetala ditt köp – inga frågor ställda. Dags att omfamna förändringen och låta Nexus leda dig till en ny version av dig själv.

Tre fördelar med Nexus.

Komplett NAD+ booster.

Nexus är mer än bara en NAD+-förstärkare; det är en helhetslösning för din hälsa. Med en unik blandning av fyra samverkande ingredienser ökar Nexus effektivt och säkert kroppens NAD+-nivåer. Detta gör Nexus till en av de mest kompletta produkterna på marknaden för att stödja cellulär hälsa och energimetabolism.

Förankrad i den senaste forskningen.

Vetenskapen står aldrig stilla, och det gör inte Nexus heller. Vi är engagerade i kontinuerlig forskning och produktutveckling. När nya forskningsrön publiceras, uppdaterar vi vår produkt för att alltid erbjuda den mest effektiva NAD+-boostern på marknaden.

Testad kvalitet och säkerhet.

Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet. Alla våra ingredienser genomgår rigorösa 3-partstester innan produktion. Detta garanterar att Nexus alltid håller högsta möjliga kvalitet, för din trygghet och välbefinnande.

Dr. David Sinclair

Professor of Genetics, Harvard Medical School

“NAD is a molecule in the body we need for life. But the problem we've seen is that the levels decline as we get older“

Vad våra kunder säger.

Med Nexus får jag den där extra energin och boosten till och under träningspass. Min återhämtning är bättre och likaså mitt immunförsvar. Vill du känna dig pigg och alert så är det Nexus du ska äta!!!

Caroline B.

Verified Buyer

Efter ca 2 månader med Nexus märkte jag att jag kunde böja mig lägre och lägre och till och med belastning. Jag kan springa igen, vilket jag inte kunnat på 2 år. Jag ändrade ingenting annat i vare sig träning, kost eller andra kosttillskott under denna tid. Min läkare har tagit bort mig från operationslistan för knät och är inte i behov av operation längre, tack vare Nexus.

Amanda L.

Verified Buyer

Piggare, starkare, klarare i huvudet.

Ulla M.

Verified Buyer

Upplev en ny nivå av livskraft med förbättrad energi, uthållighet, mental skärpa och stöd för hälsosamt åldrande.

Engångsköp - Nexus

550,00kr

Testa Nexus:

En månadsförbrukning.

Skickas en gång.

15% rabatt - ange kod: "FIRST15" i kassan.

MEST POPULÄR:

Enkel prenumeration

490 kr 550,00kr

15% extra rabatt de första tre månaderna med kod: "FIRST15"

Bäst för dig som vill starta en ny hälsosam rutin:

Upplev de långsiktiga fördelarna med Nexus.

Levereras varje månad. Pausa eller avbryt när du vill.

60-dagar nöjdhetsgaranti.

15% extra rabatt de första tre månaderna - ange kod: "FIRST15" i kassan.

BÄST PRIS:

Dubbel prenumeration

930 kr 1100,00kr

15% extra rabatt de första tre månaderna med kod: "FIRST15"

Bäst för två användare:

60 dagsdoser av Nexus.

Levereras varje månad. Pausa eller avbryt när du vill.

60-dagar nöjdhetsgaranti.

15% extra rabatt de första tre månaderna - ange kod: "FIRST15" i kassan.