Förvandla ditt 2024 med Nexus! Säkra 15% rabatt på de första 3 månaderna eller på ett engångsköp. Ange 'FIRST15' i kassan.

NEXUS

Superboost på cellnivå.

Varför Nexus?

Mathias Lobendahl, vår grundare, upplevde extrem utmattning, en kris som ledde honom på en resa för att återfå sitt välmående. Under sin återhämtning upptäckte han molekyler som kunde höja kroppens NAD+ nivåer och återställa hans energi. Resultaten var så slående att han inspirerades till att skapa sitt eget märke baserat på dessa upptäckter. Idag är konceptet att höja NAD+ nivåer ett hett ämne bland ledande forskare, som ser det som en nyckel till ett hälsosamt åldrande.


  • NAD+ är nyckeln till cellulär energi.

  • NAD+ spelar en kritisk roll i över 500 biokemiska processer i kroppen.

  • NAD+ ger en bättre och snabbare återhämtning.

  • NAD+-nivåerna minskar när vi åldras.

  • Höjda nivåer av NAD+ kan främja hälsan och åldrandeprocessen.

1

Sommarfräsch mitt i vintern.

Många upplever en förbättrad hudhälsa efter att ha använt Nexus. NAD+ hjälper dig att återfå ditt glow och du kan känna dig sommarfräsch mitt i vintern.


"Efter att ha tagit Nexus i 60 dagar började märka skillnader i min hy. Jag fick tillbaka färgen i ansiktet och fick en helt ny glow. Jag kände mig sommarfräsch fastän det var mitt i vintern."

- Mathias Lobendahl, Grundare Lifeseeds

2

NAD+ ger dig fantastiskt glow.

När NAD+ nivåerna sjunker försvagas våra celler, vilket gör oss mer mottagliga för åldersrelaterade sjukdomar och försämrad hälsa. Denna nedgång av NAD+ är en naturlig och oundviklig process i livet. Dock visar ny forskning att det kan vara möjligt att bromsa ner denna process och kanske till och med vända den. Nexus kan hjälpa dig att återfå din fantastiska glow. 

3

NAD+ i forskningens fokus.

Den framstående forskaren David Sinclair betonar starkt betydelsen av att öka NAD+ nivåerna, speciellt inom ramen för åldrande och hälsosamt åldrande. Sinclair, välkänd för sin forskning vid Harvard University, lyfter fram NAD+ som en nyckelkomponent för att förbättra livskvaliteten under åldrandet och har dedikerat sig åt att utforska dess fördelar.

4

Sanne fick tillbaka sin glow.

Med åldrandet minskar NAD+-nivåerna, påverkandes av olika faktorer. Att förstå denna nedgång och utforska sätt att öka NAD+ är avgörande för en hälsosam livsstil. Efter cirka 2 månader upplevde Sanne att hon fick tillbaka sin glow och en bättre hy. Testa Nexus och upptäck hur Nexus kan vara lösningen för att bibehålla vitalitet och välmående över tiden.

5

Lotta fick energi i vardagen.

För Lotta var trötthet en daglig kamp innan Nexus. Efter att ha provat Nexus upplevde hon en märkbar skillnad i energi. Hon kände sig pigg på morgonen och hade energi under hela dagen! Genom att använda Nexus höjer du dina NAD+ nivåer, vilket har associerats med fördelar såsom:


- Ökad styrka och energi

- Optimerad produktivitet

- Stöd för hjärta och kärl

- Främjande av ämnesomsättningen

- Skärpt mental fokus

Tre fördelar med Nexus.

Komplett NAD+ booster.

Nexus är mer än bara en NAD+-förstärkare; det är en helhetslösning för din hälsa. Med en unik blandning av fyra samverkande ingredienser ökar Nexus effektivt och säkert kroppens NAD+-nivåer. Detta gör Nexus till en av de mest kompletta produkterna på marknaden för att stödja cellulär hälsa och energimetabolism.

Förankrad i den senaste forskningen.

Vetenskapen står aldrig stilla, och det gör inte Nexus heller. Vi är engagerade i kontinuerlig forskning och produktutveckling. När nya forskningsrön publiceras, uppdaterar vi vår produkt för att alltid erbjuda den mest effektiva NAD+-boostern på marknaden.

Testad kvalitet och säkerhet.

Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet. Alla våra ingredienser genomgår rigorösa 3-partstester innan produktion. Detta garanterar att Nexus alltid håller högsta möjliga kvalitet, för din trygghet och välbefinnande.

Dr. David Sinclair

Professor of Genetics, Harvard Medical School

“NAD is a molecule in the body we need for life. But the problem we've seen is that the levels decline as we get older“

Vad våra kunder säger.

Med Nexus får jag den där extra energin och boosten till och under träningspass. Min återhämtning är bättre och likaså mitt immunförsvar. Vill du känna dig pigg och alert så är det Nexus du ska äta!!!

Caroline B.

Verified Buyer

Efter ca 2 månader med Nexus märkte jag att jag kunde böja mig lägre och lägre och till och med belastning. Jag kan springa igen, vilket jag inte kunnat på 2 år. Jag ändrade ingenting annat i vare sig träning, kost eller andra kosttillskott under denna tid. Min läkare har tagit bort mig från operationslistan för knät och är inte i behov av operation längre, tack vare Nexus.

Amanda L.

Verified Buyer

Piggare, starkare, klarare i huvudet.

Ulla M.

Verified Buyer

Upplev en ny nivå av livskraft med förbättrad energi, uthållighet, mental skärpa och stöd för hälsosamt åldrande.

Engångsköp - Nexus

550,00kr

Testa Nexus:

En månadsförbrukning.

Skickas en gång.

15% rabatt - ange kod: "FIRST15" i kassan.

MEST POPULÄR:

Enkel prenumeration

490 kr 550,00kr

15% extra rabatt de första tre månaderna med kod: "FIRST15"

Bäst för dig som vill starta en ny hälsosam rutin:

Upplev de långsiktiga fördelarna med Nexus.

Levereras varje månad. Pausa eller avbryt när du vill.

60-dagar nöjdhetsgaranti.

15% extra rabatt de första tre månaderna - ange kod: "FIRST15" i kassan.

BÄST PRIS:

Dubbel prenumeration

930 kr 1100,00kr

15% extra rabatt de första tre månaderna med kod: "FIRST15"

Bäst för två användare:

60 dagsdoser av Nexus.

Levereras varje månad. Pausa eller avbryt när du vill.

60-dagar nöjdhetsgaranti.

15% extra rabatt de första tre månaderna - ange kod: "FIRST15" i kassan.